Mijn werkwijze

Kennismaken

 

Onder het genot van een kopje koffie kunnen we bekijken wat jullie zoeken en wat ik kan bieden. Onze eerste ontmoeting is geheel vrijblijvend, om te zien of het een goede match is voor jullie dag. Ik vind het belangrijk dat jullie op mij kunnen vertrouwen voor de trouwceremonie en dat het past bij jullie wensen.  Mijn doel is om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Samen vullen we de indeling van de ceremonie in.

 

Persoonlijk verhaal

 

Indien het klikt, zal ik in overleg met jullie om meer over jullie als stel te weten willen komen. Ik wil natuurlijk dat jullie je zo goed mogelijk herkennen in de ceremonie en die zo persoonlijk mogelijk maken. Ik zal jullie daarvoor wat vragen stellen, dat kan ik persoon of via de mail. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we nogmaals afspreken om dingen te overleggen en de ceremonie in te delen naar jullie idee.


Op maat gemaakt

 

Heb ik na de eerste vragen meer input nodig, dan kan ik ook contact zoeken met jullie familie, vrienden of het bruids-personeel om meer over jullie te weten te komen. Zo maak ik een speech op maat. Ik houd vaak mijn speech geheim, zodat jullie als bruidspaar ook verrast worden met mijn speech. Liever zelf de controle houden? Dan kunnen we de speech ook in overleg schrijven. De invulling van de ceremonie is aan jullie, ik maak hiervoor een draaiboek.

 

Jullie wensen

 

Uiteraard draait de dag om jullie als bruidspaar, dus ik stel me open voor alle wensen die jullie hebben. Willen jullie dat een goede vriendin of die leuke oom ook bijdraagt tijdens de ceremonie, dan is dat bespreekbaar. Als de bruiloft niet in de Nederland plaatsvindt, komen er wel kosten bij voor vervoer en verblijf. Neem contact op om te bespreken wat er binnen jullie budget valt. Een schatting van de prijzen, vind je hier.Meer weten over de soorten huwelijken, zoals het burgerlijk huwelijk, een ceremonieel huwelijk of trouwen in het buitenland? Je vindt informatie en het kostenplaatje hier.  Mijn stappenplan vind je hier.