Vrienden van the Major

Niet alleen een trouwambtenaar is van belang. Wat dacht je van de muziek op je trouwfeest, de bloemen en aankleding, je trouwfoto's en het overall geregel van zo'n dag? Deze mensen kan ik je aanbevelen bij de organisatie van jouw trouwdag.

De Meisjes van de Bloemen

Kijk voor bloemversieringen, je trouwboeket en de aankleding van de trouwlocatie bij De Meisjes van de Bloemen. Naast dat ze prachtige stukken van zorgvuldig uitgezochte en verantwoord gekweekte bloemen maken, maken ze ook nog eens eenzame ouderen blij met de bloemen die overblijven na een eendaags evenement. 

 

w: http://www.demeisjesvandebloemen.nl

@: info@demeisjesvandebloemen.nl

t: 06-24 92 05 31 (Aimee) / t: 06-30 41 92 01 (Caroline)

 Verboden Vruchten

Jan van Hövell is een dj uit Amsterdam die sinds 2005 alles mixt wat danst en swingt, op feestjes groot en klein, waar gedanst wordt! Als je op zoek bent naar een dj met toegankelijke, dansbare muziek waarmee jouw feest compleet is, zit je goed bij Verboden Vruchten.

 

w: https://www.verboden-vruchten.nl 

@: info@verboden-vruchten.nl De Plaatjesmaakster

Een goede bruidsfotograaf legt precies de momenten vast die jouw trouwdag uniek maken. Manouk Rijper, van de Plaatjesmaakster, is een afgestudeerd fotografe met oog voor mens en omgeving die graag jullie liefdesverhaal in beeld vertelt.

 

w: http://deplaatjesmaakster.nl

@: manouk@deplaatjesmaakster.nl

t: 06-23 21 23 41About make-up.byCarlijn

Bij make-up artist en hairstylist Carlijn - van aboutmakeup.nl - staat de bruid centraal. Samen met de bruid zoekt ze tijdens de gezellige proefsessie naar de look die het beste bij haar en haar wensen past. Ook (schoon)moeders en bruidspersoneel kunnen bij haar terecht op de Grote Dag.

 

w: https://www.aboutmakeup.nl

@: carlijn@aboutmakeup.nl

t: 06-24 73 15 80Moed Events - weddingplanner

Op je trouwdag wil je zoveel mogelijk genieten en je zo min mogelijk druk maken om de organisatie, de tafelschikking of de muziek op tijd aangaat. Zelf heb ik een prettige ervaring met Maxime Dasselaar van Moed Events, die tot in de puntjes jouw dag verzorgd.

 

w: http://www.moedevents.nl

@: info@moedevents.nl

t: 076-532 31 55

 Dankwoordje

Voor de prachtige foto's van het huwelijk van Wouter en Pleuni wil ik fotograaf Jesse Senf hartelijk bedanken. Ook wil ik mijn goede vrienden Lydia en Flip bedanken als inspiratiebron voor het trouwambtenaarschap. Daarnaast wil ik mijn lieve vriendin Dorit bedanken dat ze me aan mijn allereerste mooie bruidspaar heeft geholpen. Ook wil ik Wouter en Pleuni bedanken voor hun vertrouwen in mij en de prettige samenwerking met weddingplanner Maxime.

 

En natuurlijk alle lieve vriendinnen, vrienden en familie die mij de mooiste ideeën, de leukste inspiratie en de prachtigste bruidsparen opleveren!