Zij gingen jullie voor...

Referenties

 

Het is een enorme eer voor mij om een huwelijk te mogen voltrekken. Om de Grote Dag zo goed mogelijk te laten verlopen, vind ik het belangrijk te weten en te delen hoe mensen mij als trouwambtenaar ervaren hebben. Hier vind je verklaringen van bruidsparen van wie ik de eer heb gehad ze om hun jawoord te vragen, waarin zij uit de doeken doen wat zij daarvan vonden.

 

Mail je referentie naar sayyestothemajor@gmail.com!

 


Laura en Huub

"Wij zijn ontzettend blij dat Anneloes degene was die ons huwelijk voltrok. Haar persoonlijke benadering en sprankelende persoonlijkheid maakten at wij direct wisten dat de rol van huwelijksambtenaar haar op het lijf geschreven is. Ze heeft de tijd genomen ons te leren kennen en haar stijl en speech sloten dan ook precies aan bij de sfeer die wij voor ogen hadden tijdens onze bruiloft; ongedwongen, persoonlijk en gezellig. Niet alleen wij hebben genoten van haar speech, naderhand hebben wij ook veel complimenten van onze gasten ontvangen over de manier waarop Anneloes invulling heeft gegeven aan de huwelijksvoltrekking. Nogmaals bedankt, Anneloes!"


Laura & Huub, 14 mei 2016 in Maarssen

Wouter en Pleuni

"In één woord: fantastisch! Het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee haar rol als BABS vervuld is simpelweg fantastisch. Anneloes voelde feilloos aan wat voor sfeer we wilden creëren tijdens onze ceremonie. We hebben haar het volledige vertrouwen gegeven om een stuk te schrijven, zonder dat wij het voorafgaand aan de trouwceremonie zouden lezen. De reacties waren louter positief. Ze had de lachers volledig op haar hand en kreeg de hele zaal mee. Nogmaals bedankt voor deze super intieme, grappige en mooie speech!"  

 

Wouter & Pleuni, na hun verrassingshuwelijk op 1 oktober 2016 in Breda

Stefan en Dominique

"Best wel lastig om een BABS te vinden die bij je past. 'Niet zo'n stijve met mantel van de gemeente hoor', zei ik nog tegen mijn vriendin. 'En hopelijk geen ellenlange vragenlijsten'. Gelukkig kwamen we via via al snel terecht bij Anneloes. En YES! Geen ellenlange vragenlijsten die we moesten invullen en de gesprekken die we hadden... gewoon onder het genot van een borrel in het centrum van Breda. Top! Verder heeft Anneloes alle informatie op eigen initiatief via ouders en bekenden achterhaald. Dit zorgde ervoor dat de speech ook voor ons spontaan, verrassend en leuk was op de dag zelf. Bedankt dat deze dag, mede dankzij jou, zo mooi was!"


Stefan & Dominique, 25 augustus 2017 in België


Dennis en Sanne

"Wat hebben we genoten van de persoonlijke, grappige en liefdevolle ceremonie van Anneloes. Mede door haar visie, aanpak en warme persoonlijkheid zorgde dit voor een grote lach en een klein traantje. Anneloes, we wensen jou het allerbeste met 'Say Yes to the Major' in de toekomst! En voor alle toekomstige bruidsparen die twijfelen.. Just say yes to the major!" 

 

Dennis & Sanne, 23 september 2017 in Breda

Thomas en Carlijn

Mijn man en ik waren het over 1 ding eens: wij willen niet door een grijze muis van de gemeente Epe getrouwd worden. We hadden al veel positieve geluiden gehoord over de al voltrokken huwelijken door Anneloes en hebben geen seconde getwijfeld om Anneloes te vragen voor onze grote dag. Het voelde goed en dit gevoel werd bevestigd. Anneloes liet ons vragenlijsten invullen over elkaar. Knap hij zij hier de punten heeft uitgepikt die de spijker op de kop slaan en resulteerden in een liefdevolle, persoonlijke, ongedwongen, gezellige, humoristische maar ook diepgaande ceremonie. We hadden ons geen betere en leukere Babs wensen! YES!!

 

Thomas & Carlijn, 1 september 2018 in Epe

Peter & Marleen

Dankbaar zijn we voor de wijze waarop Anneloes ons huwelijk hebt voltrokken. Zo warm en stijlvol. Het droeg bij aan een prachtige en onvergetelijke dag!

 

Marleen & Peter, 5 juli 2019 in Breda


Jan & Ianthe

Hun ervaring met mij als trouwambtenaar volgt binnenkort.

 

Jan & Ianthe, 31 augustus 2019 bij de Waalse Kerk in Breda

Flip & Lydia

Ons huwelijk was de mooiste dag van ons leven en dit allemaal mede dankzij Anneloes. De sfeer die zij heeft kunnen creëren bij onze ceremonie paste perfect bij ons. Zij heeft ons verhaal ongedwongen verteld met humor en enthousiasme. Hoe zij haar rol als BABS vervuld is zo persoonlijk, geweldig! De vele positieve reacties van onze gasten bevestigen dat nogmaals. We kunnen haar niet genoeg bedanken dat ze deze dag zo speciaal voor ons heeft gemaakt. 

 

Flip & Lydia, 7 september 2019 bij de Der Aa kerk in Groningen

Stern & Charlotte

Hun ervaring met mij als trouwambtenaar volgt binnenkort.

 

Stern & Charlotte, 28 augustus 2021 bij Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht


Marc & Dorit

Hun ervaring met mij als trouwambtenaar volgt binnenkort.

 

Marc & Dorit, 19 oktober 2019 bij de Metaalkathedraal in Utrecht

Nick & Annefleur

Hun ervaring met mij als trouwambtenaar volgt binnenkort.

 

Nick & Annefleur, 11 september 2021 bij Beachclub De Staat in Scheveningen

Marcel & Willemijn

Hun ervaring met mij als trouwambtenaar volgt binnenkort.

 

Marcel & Willemijn, 25 september 2021 bij Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout


Juriaan & Lieve

Hun ervaring met mij als trouwambtenaar volgt binnenkort.

 

Juriaan & Lieve, 29 april 2022 bij Kasteel Maurick in Vught

Emiel & Anneline

Ik kijk uit naar jullie grote dag!

 

Emiel & Anneline, 2 juli 2022 op camping de Lievelinge

Adriaan & Boukje

Ik kijk uit naar jullie grote dag!

 

Adriaan & Boukje, 1 oktober 2022 


Who's next?

Ik hoor ook graag jouw ervaring met mij als trouwambtenaar.

Who's next?

Jouw ervaring kan hier ook staan. Neem contact op voor meer informatie!

Who's next?

Ik hoor ook graag jouw ervaring met mij als trouwambtenaar.