Gevraagd Als BABS, en nU?

Daar sta je dan ineens: je beste vrienden, broer of zus, wellicht zelfs je oma of een dierbare collega vraagt je hun trouwambtenaar te zijn. Niets eervoller dan dat! Maar.. wat moet je precies doen? Die vrouw werd me zo vaak gesteld, dat ik wat diensten in het leven heb geroepen om je op weg te helpen. Mijn advies: vraag je bruidspaar naar wat budget zodat iedereen onbezorgd en vol zelfvertrouwen de dag tegemoet gaat.

Kickstart consult (max. 1,5 uur)

Aan de hand van een draaiboek lopen we de ceremonie door waarbij we alle facetten langsgaan die erin móeten zitten of die je juist zelf nog wil vormgeven met het bruidspaar. Hierin vormen we de blauwdruk van jouw ceremonie, waar je altijd op terug kan vallen. Uiteraard help ik je ook op weg met tips en tricks voor je speech, die onderdeel is van de ceremonie. 

 

Kosten: €95,- excl. BTW

Wat krijg je: 1,5 uur één-op-één aandacht om de basis te leggen voor jouw op maat gemaakte ceremonie en een ingevuld draaiboek.


BABS coaching (per uur, online)

Heb jij iets meer nodig dan een kickstart? Geen zorgen, dan boek je gewoon wat extra uurtjes voor persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen. We sparren over de inhoud, de volgorde, afstemming met externe partijen (locatie, getuigen, etc.) of waar dan ook behoefte aan is. Ik zorg dat je met een gerust gevoel achter het katheder staat.

 

Kosten: €75,- excl. BTW per uur

Hoe: bij voorkeur online of telefonisch, maar alles is mogelijk


Speech redigeerservice

Heb je moeite met de opbouw van je speech, in welke vorm of verlies je het overzicht in het verhaal? Ik loop er graag even door je opzet heen zodat je de rode draad weer vind en alle gasten om je vinger windt met jouw verhaal en herkenning op het gezicht van jouw bruidspaar ziet. 

 

Kosten: €75 excl. BTW per uur

Hoe: bij voorkeur via mail