Mijn werkwijze

Kennismaken

 

Onder het genot van een kopje koffie bespreken wat jullie wensen zijn en wat ik kan bieden. Onze eerste ontmoeting is geheel vrijblijvend, om te zien of het een goede match is voor jullie dag. Ik vind het belangrijk dat jullie op mij kunnen vertrouwen voor de trouwceremonie en dat het past bij jullie wensen.  Mijn doel is om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Samen vullen we de indeling van de ceremonie in.

 

Persoonlijk verhaal

 

Als het klikt, zijn we klaar voor de volgende stap. Ik interview jullie individueel (via telefoon of mail meestal) om zoveel mogelijk over jullie als stel te weten komen. Zo zorg ik dat de ceremonie herkenbaar en persoonlijk wordt, zodat ik echt júllie liefdesverhaal vertel. Ook interview ik graag wat dierbaren (familie, getuigen). Er is alle ruimte voor jullie inbreng, hoe jullie de ceremonie willen indelen en vormgeven. 


Op maat gemaakt

 

Aan de hand van alle input van jullie, jullie vrienden en familie, bouw ik jullie liefdesverhaal op. Niet als een chronologische tijdlijn, maar aan de hand van een rode draad, thema's of hoe jullie in het leven staan. Mijn doel is een lach op jullie gezicht brengen en ook een traan is daarbij niet vreemd. Mijn complete speech blijft een verrassing voor jullie, tenzij je dat echt niet wilt. Het is tenslotte jullie dag! Uiteraard stuur ik tijdig een draaiboek.

 Jullie wensen

 

Het belangrijkste van de dag zijn jullie als bruidspaar, dus ik stel me open voor alle wensen die jullie hebben. Willen jullie dat een goede vriendin of die leuke oom ook bijdraagt tijdens de ceremonie, dan is dat bespreekbaar. Als de bruiloft niet in de Nederland plaatsvindt, komen er wel kosten bij voor vervoer en verblijf. Ik houd van openheid en transparantie dus een schatting van de kosten, vind je hier.Meer weten over de soorten huwelijken, zoals het burgerlijk huwelijk, een ceremonieel huwelijk of trouwen in het buitenland

Een overzicht van de kosten per huwelijk vind je hier.