voor jullie trouwdag

Kennismaken

 

Onze eerste ontmoeting is vrijblijvend en vooral bedoeld om te zien of we een goede match zijn voor jullie mooiste dag. Ik vind het belangrijk dat jullie op mij kunnen vertrouwen voor de trouwceremonie en dat mijn aanpak past bij jullie wensen.  Mijn doel is om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken en er is dan ook van alles mogelijk. In overleg kleuren we zo jullie ceremonie in.

 

Persoonlijk verhaal

 

Als het klikt, duik ik natuurlijk graag in jullie liefdesgeschiedenis maar ook jullie toekomstdromen. Mijn uitgangspunt is dat jullie je helemaal weerspiegeld voelen in de speech. Om dat goed te kunnen doen stel ik jullie wat vragen, het liefst via de mail omdat ik dan alles compleet heb. Mocht het nodig zijn dan kunnen we altijd nog afspreken om te overleggen en de ceremonie vorm te geven naar jullie wensen.


Op maat gemaakt

 

Soms betrek ik ook de familie, vrienden of het bruidspersoneel bij de ceremonie om zo een volledig beeld van jullie neer te zetten met persoonlijke ervaringen. De speech blijft tot de ceremonie geheim zodat jullie als bruidspaar ook verrast worden door de mooie woorden. Toch liever wat controle? Dan is dat uiteraard bespreekbaar. De opbouw en invulling doorlopen we aan de hand van een draaiboek zodat iedereen op de hoogte is.

 

Jullie wensen

 

Het uitganspunt zijn jullie als bruidspaar, dus ik sta open voor alle wensen die jullie hebben. Willen jullie dat een goede vriendin of die leuke oom ook bijdraagt tijdens de ceremonie? Dan is dat bespreekbaar. In het buitenland trouwen? Leuk, laten we kijken wat lukt! Neem contact op om te bespreken wat er mogelijk is en binnen jullie budget valt. Een schatting van de prijzen, vind je hier.Meer weten over de soorten huwelijken, zoals het burgerlijk huwelijk, een ceremonieel huwelijk of trouwen in het buitenland? Je vindt informatie en het kostenplaatje hier.  Mijn stappenplan vind je hier.