Wie is eigenlijk die 'Major'?

Mijn naam is Anneloes Officier, maar veel van mijn vrienden noemen mij ook wel Majoor. Als groot liefhebber van de TLC-serie Say Yes To The Dress, kwam een vriendin van mij daarom op het idee van de naam: Say Yes to the Major.

 

Het idee om zelfstandig trouwambtenaar te worden, ontstond toen ik met een goede vriendin en haar vriend naar mijn favoriete film keek; The Wedding Date. Hoe leuk zou het zijn om zelf mijn vrienden te kunnen trouwen? Dus besloot ik na een cursus de sprong in het diepe te wagen om mensen de dag van hun leven te bezorgen. Een trouwdag vol warmte en humor maar vooral: wat bij hén past. Mijn beste keuze ooit!

 

Het meeste plezier haal ik uit de herkenning op de gezichten van vrienden en familie wanneer ik over hun dierbaren praat. Mijn doel is dan ook om de trouwceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Het bruidspaar staat voor mij centraal. Als trouwambtenaar hoop ik te bereiken dat mensen de ceremonie uitkomen met het idee: 'wat een geweldig paar, wat zijn ze gek op elkaar en wat ben ik blij dat ik onderdeel van hun leven uitmaak'. 

Zelfstandig trouwambtenaar

 

Momenteel ben ik alleen beschikbaar als zelfstandig trouwambtenaar, wat betekent dat ik voor één dag beëdigd worden om het huwelijk rechtsgeldig te laten zijn. De regels hiervoor verschillen per gemeente en zijn vaak te vinden op hun website. Kies je echter puur voor een ceremonie - en trouw je bijvoorbeeld zelf klein in het gemeentehuis - dan kunnen we meteen aan de slag om jullie droomdag in te vullen.

 

Trouw je in het buitenland?

Als je in het buitenland je jawoord geeft, moet je alsnog langs de gemeente om het huwelijk wettig te laten voltrekken. Afhankelijk van waar je wilt trouwen, kan ik het burgerlijk huwelijk ook gewoon voor jullie voltrekken door me te laten beëdigen tot BABS voor één dag in die gemeente. 

 Mijn CV

 

Naast dat ik graag mensen vraag om hun jawoord, vind ik het in mijn fulltime baan ook leuk om mensen door verhalen te verbinden.

  • 2023 - heden | Branded content Manager bij Mediahuis NRC
  • 2018 - 2022 | Content specialist bij Nationale-Nederlanden
  • 2017 - 2018 | Content Manager bij Sky Radio & Radio Veronica
  • 2014 | Theorie en praktijk voor beginnende BABS bij Flexible Coaching