Stappenplan

 

Hier volgt kort een overzicht van hoe ik te werk ga en wat er in welke volgorde geregeld moet worden.  Wat kun je van mij verwachten?

 

Stap 1. Kennismaking: ontmoeting en bespreken van jullie ideeën en wensen en visie voor de dag.

Stap 2. Aanvraag BABS voor 1 dag indienen bij de Gemeente; indien het een wettelijk huwelijk is, moet het mogelijk zijn om mij voor een dag te laten beëdigen in de gemeente waar het huwelijk plaatsvindt. Bij een ceremoniële dag is dit niet nodig. Meer uitleg vind je hier.

Stap 3. Vragen & draaiboek: ik stuur jullie beiden vragen toe en ga op verdiep me in jullie  om jullie levens, liefde en persoonlijkheden goed in kaart te brengen. Aan de hand van jullie eerste input maak ik de opzet voor het draaiboek voor de ceremonie.

Stap 4. Contact met bruidspersoneel en familie om te kijken of zij nog input hebben, willen speechen en dergelijke. Met hen stem ik ook extra het draaiboek af.

Stap 5. Verwerking: van alle input en gesprekken die ik heb gevoerd maak ik één vloeiend liefdesverhaal voor tijdens de ceremonie. Indien nodig met input van getuigen, familie, vrienden en haakjes naar speeches van hen. Ik werk nooit met een 'tijdlijn'  maar zoek altijd naar een thema of rode draad in jullie leven dat symbool staat voor jullie liefde. Deze stap kost mij de meeste tijd.

Stap 6: Draaiboek optimaliseren indien er nieuwe ontwikkelingen, wensen of aanpassingen zijn in het dagprogramma.

Stap 7. Overleg: we hebben regelmatig contact over de voorbereiding, de planning, eventuele ontwikkelingen over de dag en statusupdates. Uiteraard maak ik ook een draaiboek voor jullie en voor een eventuele weddingplanner.

 

Ik ben verder altijd per mail bereikbaar via: sayyestothemajor@gmail.com en na stap 1 ook telefonisch.