Nieuwsupdates (trouwen en corona)

Mogelijkheden in 2021

zomer 2021

De mogelijkheden voor evenementen met grote groepen lijken te versoepelen. Er zijn inmiddels zelftests beschikbaar, mensen kunnen testen voor toegang en zich laten vaccineren om zich te beschermen tegen het coronavirus. Wil jij de mogelijkheden bespreken voor jouw huwelijk in coronatijd? Bekijk de website van het RIVM voor het advies rondom bijzondere gelegenheden, dit wordt regelmatig geupdate. En voor je ceremonie neem je contact met ons op zodat we samen in mogelijkheden voor jouw trouwdag kunnen denken, in plaats van beperkingen. Om er jullie mooiste dag van te maken.


Trouwen & corona

voorjaar 2020

Heb jij een huwelijk gepland voor de zomer van 2020? Dan is het spannend of het in oude vorm door kan gaan. Houdt de website van het RIVM in de gaten, om te zien welke regels gelden voor bijzondere gelegenheden (zoals bruiloften). 

 

Over de invulling kun je altijd contact opnemen. Wij denken graag met je mee om binnen de beperkingen er alsnog een feest van te maken of om een toekomstbestendig plan op te stellen voor jouw ceremonie.